Νέο τηλεοπτικό διαφημιστικό σποτ της εταιρίας μας
Σεμινάριο "EAM-Sets"
 
Στις 4 Ιουλίου 2012 παρακολουθήσαμε επιτυχώς πλήρες σεμινάριο με θέμα Πάνελ Ενεργητικής Απορρόφησης / Energy Absorbing Modules ( EAM-Sets).
Το σεμινάριο διεξήχθη στις εγκαταστάσεις της SECU στη Γερμανία (SECU Sicherheitsprodukte GmbH, Wormgermühle, DΕ58540, Meinerzhagen).
Εκπαιδευτήκαμε πλήρως σχετικά με το προϊόν, ώστε να επιτυγχάνουμε την απαραίτητη αλλά και μέγιστη προστασία σε κάθε χρηματοκιβώτιο και ΑΤΜ.
Αυτό περιλαμβάνει την ορθή μέτρηση του χρηματοκιβωτίου - ΑΤΜ, τον υπολογισμό της ποσότητας και των τύπων EAM-Set τα οποία θα χρησιμοποιηθούν καθώς και την πρακτική τοποθέτηση τους.
Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου, πραγματοποιήθηκαν και αρκετές επιτυχείς δοκιμές ανατίναξης ΑΤΜ με προστασία ΕΑΜ, η οποία είχε υπολογιστεί και τοποθετηθεί από εμάς.
Επίσης, ακολούθησε ξενάγηση στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου όπου και παρακολουθήσαμε την παραγωγή των EAM-Set από το αρχικό στάδιο ως το τελικό προϊόν.
Τέλος, απονεμήθηκε πιστοποιητικό επιτυχούς παρακολούθησης του σεμιναρίου.
 
Πλέον, είμαστε οι πρώτοι και μόνοι πιστοποιημένοι, σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα, πωλητές και τεχνικοί EAM-Sets στην Ελλάδα.
 

Στα πλαίσια της ανάπτυξης και της ενδυνάμωσης της παρουσίας μας στην Ελληνική αγορά, σας ανακοινώνουμε πως από τις αρχές του 2012, η εταιρεία μας " Ρυθμός " συγχωνεύτηκε με την αδελφική εταιρία " Δεναξάς & Τράκας ", με την όποια και συνεργαζόμαστε για παραπάνω από 12 συνεχή έτη.
...

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση

Χρηματοκιβώτια
"Προνοώ & Διαφυλάττω"


Είναι γεγονός πως η ανάγκη του χρηματοκιβωτίου για την ελληνική οικογένεια έχει προκύψει σχεδόν τα τελευταία 2 χρόνια. Έως τότε το ενδιαφέρον της αγοράς σχετικά με τα χρηματοκιβώτια περιοριζόταν μόνο από εταιρίες ή μεγάλους οικονομικούς οργανισμούς.
Σήμερα έχει πλέον παρατηρηθεί πως όλο και περισσότεροι ιδιώτες νιώθουν την ανάγκη να διαφυλάξουν στην οικεία τους κάποια πολύτιμα αντικείμενα. Αυτά μπορεί να είναι προσωπικά αντικείμενα ή και μερικές φορές κάποια μετρητά για μια ώρα ανάγκης.

Οι καταναλωτές τώρα καλούνται να επιλέξουν από μια μεγάλη γκάμα χρηματοκιβωτίων, όπου αυτά διαφοροποιούνται αρχικά από το κόστος αγοράς, την πιστοποίηση, το επίπεδο ασφαλείας και το μέγεθος της αξίας του αντικειμένου που θα προστατεύσουν.
...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Διεθνής Συνάντηση Αντιπροσώπων Burg Wachter

Στις 23 και 24 Μαΐου του 2011, ολοκληρώθηκε η Διεθνής Συνάντηση Αντιπροσώπων του εργοστασίου Burg Wachter, στη Γερμανία.

Κατά την διάρκεια του συνεδρίου αναπτύχτηκαν τα κάτωθι θέματα :
 
Για τα Χρηματοκιβώτια
  • Συστήματα ασφάλισης χρηματοκιβωτίων και η λειτουργία τους.
  • Αντιμετώπιση βλαβών - Εγκατάσταση Ειδικευμένων Συστημάτων
  • Τρόποι διάρρηξης - Μέθοδοι Αναγκαστικού Ξεκλειδώματος
Για τις Ηλεκτρονικές Κλειδαριές Εισόδου TSE
  • Γενική Λειτουργία
  • Ειδικευμένες λύσεις - Εφαρμογές
  • Προγραμματισμός - Λειτουργία TSE System

Τέλος, ακολούθησε ξενάγηση στις εγκαταστάσεις και στις γραμμές παραγωγής των εργοστασίων.

 

Δοκιμή διάρρηξης χρηματοκιβωτίου MTD36S, στο οποίο εφαρμόζεται ελκτική δύναμη 8 τόνων.
 
Το χρηματοκιβώτιο έχει τοποθετηθεί ξαπλωμένο στο έδαφος οπού και με τη βοήθεια δυο σανίδων συγκρατείται.
Στη συνέχεια ένα μπουζόνι διατομής 12 χιλιοστών, έχει βιδωθεί επί της θύρας του χρηματοκιβωτίου.
Κοντράροντας ένα "Π", στη κάσα του χρηματοκιβωτίου και εφαρμόζοντας ταυτόχρονα και ένα μανόμετρο πίεσης, ξεκινάμε και περιστρέφουμε τον ατέρμονα κοχλία.
 
Το μπουζόνι έσπασε όταν το μανόμετρο έδειχνε δύναμη έλξης της πόρτας από την κάσα, 8 τόνους!
 
Στη συνέχεια η θύρα άνοιξε κανονικά έχοντας υποστεί μικρές στρεβλώσεις στους πύρους και στις φωλιές του χρηματοκιβωτίου.