Προφίλ
 
Ιστορικό επιχείρησης
Η επιχείρηση ιδρύθηκε το 1996 και ειδικεύεται στον τομέα των χρηματοκιβωτίων αντιπροσωπεύοντας γνωστούς οίκους του εξωτερικού.
Προσφέρουμε εξειδικευμένες λύσεις για την φυσική ασφάλεια καθώς και περιμετρικές λύσεις γύρω από αυτήν.
Η αντιπροσωπεία - έκθεση και η αποθήκη βρίσκονται στην Καλλιθέα και συγκεκριμένα στην οδό Δημοσθένους 30-32.
        
Προϊόντα - Υπηρεσίες
Διαθέτουμε και καλύπτουμε όλους τους τύπους των χρηματοκιβωτίων (εντοιχιζόμενα, επιδαπέδια - επίτοιχα, ξενοδοχείων, βαρέως τύπου, ενισχυμένα - strongboxes, λογισμικού, πυρασφαλή, όπλων, φοριαμούς - ερμάρια) καθώς και διάφορα άλλα είδη όπως ηλεκτρονικές κλειδαριές, μεταλλικές κασετίνες, θήκες ταμείου, γραμματοκιβώτια και άλλα.
Προμηθεύουμε και υποστηρίζουμε τα προϊόντα μας στους τομείς της μεταφοράς, εγκατάστασης, επισκευής όπως και διάρρηξης και αποκατάστασης λειτουργίας.
Όλα μας τα προϊόντα όπως επίσης και τα χαρακτηριστικά τους προβάλλονται στην ιστοσελίδα μας στο διαδίκτυο (
www.rythmos.gr ).
 
Αποκλειστικές αντιπροσωπείες γνωστών οίκων του εξωτερικού
Αντιπροσωπεύουμε αποκλειστικά και για όλη την Ελλάδα το εργοστάσιο Burg-Wachter K.G., που εδρεύει στη Γερμανία και παράγει σχεδόν όλο το φάσμα των χρηματοκιβωτίων, το εργοστάσιο Domus Industriale s.r.l., που εδρεύει στην Ιταλία και παράγει χρηματοκιβώτια εντοιχιζόμενα, επιδαπέδια - επίτοιχα, καθώς και μικρά φορητά χρηματοκιβώτια, το εργοστάσιο CA.MA.NO. s.n.c.
που εδρεύει στην Ιταλία και παράγει χρηματοκιβώτια κυρίως βαρέως τύπου, και το εργοστάσιο AR-FE S.A. που εδρεύει στην Ισπανία και παράγει σχεδόν όλο το φάσμα των χρηματοκιβωτίων καθώς και τραπεζικά συστήματα και το εργοστάσιο SECU Sicherheitsprodukte GmbH, που εδρεύει στη Γερμανία και παράγει κάθε είδους κλειδαριές χρηματοκιβωτίων. Επιπλέον, συνεργαζόμαστε και με άλλους οίκους του εξωτερικού καθώς και με ελληνικές εταιρείες.
                           
Κατασκευές xρηματοκιβωτίων
Μελετάμε, σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε εξειδικευμένες λύσεις, σχετικά με τα χρηματοκιβώτιο και τη φυσική ασφάλεια.

Αντιπρόσωποι / συνεργάτες σε άλλες πόλεις της Ελλάδας
Η επιχείρηση προμηθεύει με απευθείας πώληση – τεχνική υποστήριξη μεγάλες εταιρίες και ξενοδοχεία, καθώς επίσης διαθέτει ένα ολοκληρωμένο δίκτυο πωλήσεων σε όλη την Ελλάδα
(χονδρική πώληση),  συνεργαζόμενη με αντιπρόσωπους / συνεργάτες, με τεχνική κατάρτιση πάνω στα συγκεκριμένα είδη που εμπορεύεται. 

 
 
Στα πλαίσια της ανάπτυξης και της ενδυνάμωσης της παρουσίας μας στην Ελληνική αγορά, σας ανακοινώνουμε πως από τις αρχές του 2012, η εταιρεία μας " Ρυθμός " συγχωνεύτηκε με την αδελφική εταιρία "  Δεναξάς & Τράκας  ", με την όποια και συνεργαζόμαστε για παραπάνω από 12 συνεχή έτη.
...
 
 
 
 
» Η Εταιρεία